Digilehti Suomi
4.7.2021

Inari

Inarin kir­kon­ky­lä, Siida & Ina­ri­jär­ven risteily
Digilehti Suomi

Inarin kirkonkylä, Siida & Inarijärven risteily

Kuljetus Inarin kirkonkylään. Omatoiminen vierailu Siidaan. Siidan – Saamelaismuseo ja Luontokeskuksen näyttelyissä pääset näkemään, kuinka luonto ja ihminen ovat sopeutuneet pohjoisen äärimmäisiin olosuhteisiin.


Tutustut vaihtuviin vuodenaikoihin, alueen historiaan ja saa­me­lais­kult­tuu­riin mahtavien valokuvien, videoiden, dioramojen, äänimaiseman ja alkuperäisten käsitöiden avulla. Useita vaihtuvia näyttelyitä. DVD-revontuliesitys yleensä saatavilla.Kesällä myös ulkomuseo avoinna.

Kahvila-Ravintola Sarritissa on mahdollisuus kahvitteluun ja ruokailuun museokierroksen jälkeen, jonka jälkeen vapaata aikaa Inarin kirkonkylällä.

Kello 13:00 alkaa Inarijärven risteily. Inarijärvi on kaunis erämaajärvi, jossa on 3318 saarta. Risteilyn aikana pääset näkemään Unescon maa­il­man­pe­rin­tö­luet­te­loon kuuluvan saaren nimeltään ”Ukko” (Äiji), joka on ollut inarinsaamelaisten pyhä uhripaikka. Kesto 2 tuntia.

Risteilyn jälkeen vielä vapaata aikaa tutustua Inarin käsityöliikkeisiin: Inarin hopea, Sami Duodji, Näkkäläjärvi, Samekki. Kuljetus takaisin hotellille.


KOE LUONTO JA HILJAISUUS

Hotelli Korpikartano sijaitsee pienessä Menesjärven saamelaiskylässä Inarissa. Inarin kirkonkylä, Suomen saamelaiskulttuurin keskus, on vain 30 minuutin ajomatkan päässä.

KODIKASTA MAJOITUSTA HOTELLI KORPIKARTANOSSA

Hotelli Korpikartano tarjoaa kodikkaita,suihkulla ja wc:lla varustettuja huoneita. Huoneita on yhteensä 28, osassa on minikeittiö tai keittiö tai erillinen makuuhuone, joten majoituksen voi valita omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Huoneet sijaitsevat kahdessa eri ma­joi­tus­ra­ken­nuk­ses­sa. Majoitukseen kuuluu aina liinavaatteet,aamiainen ja iltasauna.


LEM­MIK­KIYS­TÄ­VÄL­LI­NEN HOTELLI

Koirat ja kissat ovat myös tervetulleita hotelli Korpikartanoon; osaan huoneista on sallittu tuoda lemmikkieläimiä.

WWW linkki

korpikartano.fi/fi/


Hotel Korpikartano

Meneskartanontie 71,

FI-99870 Inari, LAPLAND, FINLAND
+358 40 777 4339,

korpikartano@korpikartano.fi

www linkki

korpikartano.fi/fi/

Digilehti Suomi
Suomi

Digilehti Suomi

Tervetuloa Suomi  

Digilehti-Uutiskirje sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

DigilehtiSuomi.fi on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to

Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja. Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.

DgilehtiSuomi.fi

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi

2021©digilehtisuomi. Kaikki oikeudet pidätetään.