Suomi
19.1.2021

Kuhmo

Kuwa­ka­ma­ri | Eko­lo­gi­nen teks­tii­li­pai­no

Kuwakamari | Ekologinen tekstiilipaino -Kuhmo

Olemme Pohjoisen oma tekstiilipaino. Tulostamme painokuvia ekologisiin tekstiileihin. Otamme kaikessa huomioon ympäristön ja sen asukkaat, eläimet ja ihmiset. Maapallomme on meille tärkeä.


Kuwakamarin tarina

Kuhmon kauniit kuohuvat kosket, hienot harmoniset havumetsät ja sen antimet sekä puhdas ilma ovat inspiraation lähteitämme. Haluamme muistuttaa luonnon arvosta, sen huomioimisesta ja siitä, kuinka se tulee meille yhä tärkeämmäksi. Muita tärkeitä arvojamme ovat joustavuus, nopeus, luotettavuus, inhimillisyys ja vapaus. Olemme perheyritys Kuhmosta. Tilallamme viljellään kauraa ja ohraa, ja nämä viljat antoivat aiheen ensimmäiselle omalle mallistollemme nimeltä Wilja, jota on höystetty myös metsän antimilla.

Meillä on maanläheinen ote kaikkeen tekemiseen.  Olipa tarpeesi tai pulmasi  minkä kokoinen tahansa, ota meihin rohkeasti yhteyttä!


Luontoystävälliset värit

Ympäristöstä huolehtiminen ja hyvinvointi ovat meille tärkeää. Siksi käytämme painossa UltraChrome DG-musteita, jotka ovat hellävaraisia ihmisille sekä ympäristölle. Väreille on myönnetty OEKO-TEX ® :n ECO PASSPORT -sertifikaatti 1. Tämä tarkoittaa, että ne eivät sisällä haitallisia aineita. Tulostus tapahtuu Epson SuperColor F2100 tulostimella.


Ekologiset tekstiilit

Suomessa ei voida kasvattaa puuvillaa eikä luomupuuvillaa, joten huolehdimme tuottamisen eettisyydestä kaukomaissa. Oikeudenmukaisuus sekä ihmisiä että luontoa kohtaan näkyy joka vaiheessa.  Viljelijät ja kutojat saavat työstään normaalin palkan. Tuotannossa huomioidaan energian kulutus käyttämällä vain uusiutuvia luonnonvaroja. Puuvillan kasvatukseen käytetty vesi saadaan monsuunisateista.

Tämän kaiken tuotoksena syntyy laadukasta ja kestävää jälkeä.


Kauppa

https://www.kuwakamari.fi/kauppa/

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, tai katso tarkemmat yhteystiedot.

Kuwakamari | Ekologinen tekstiilipaino

Leena Eronen

leena(at)kuwakamari.fi

040 5141733

https://www.kuwakamari.fi/

Suomi
Suomi
Suomi
Suomi
Suomi

Digilehti Suomi

Tervetuloa Suomi  digilehtisuomi.fi

Digilehti-Uutiskirje sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

DigilehtiSuomi.fi on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to

Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja. Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.

DgilehtiSuomi.fi

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi