Suomi
25.1.2021

Eve Ala­saa­re­la

Tai­de­kaup­pa verkossa

Yön syli -2020 | Maalaus | Akryyli

Koko: 116.5 x 113.5 x 1.5 [cm]

Teos on maalattu akryylimaalein vanerilevylle. Puun syykuviointi kuultaa paikoitellen maalauksen läpi. Ripustusvalmis, takana ripustusvaijeri.   Tuntemattoman kiehtova  mystisyys, pimeyden unenomainen pehmeys.


Eve Alasaarela

Olen intuitiivinen ja ekspressiivinen kuvataiteilija, tanssija ja kirjoittaja. Taiteen tekeminen on minulle läsnäoloa,  herkkyydessä ja intohimossa, kivussa ja kauneudessa.   Luonto -ei itsestäni erillisenä objektina, vaan käsittäen kaiken elävän, alkaen hengityksen liikkeetä itsessäni- on tärkein inspiraationi. Elämänenergia, sen villi voima, loputon runsaus ja ikuinen liike, samalla syvä rauha ja maadoittumisen tuoma turva on luomiseni lähde. Olen täyttymyksen ja vapauden maalari, runsauden kuvittaja.


Eve Alasaarela - Taidekauppa verkossa

Tilaa aitoa kotimaista taidetta kätevästi netistä.

https://www.evealasaarela.com/

Suomi
Suomi

Digilehti Suomi

Tervetuloa Suomi  digilehtisuomi.fi

Digilehti-Uutiskirje sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

DigilehtiSuomi.fi on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to

Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja. Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.

DgilehtiSuomi.fi

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi