Suomi
11.2.2021

SUO­MUS­SAL­MI

Ämmän Leipä Oy

Ämmän Leipä Oy
- kainuulaista osaamista jo 42 vuotta!

Ämmän Leipä Oy on Kainuussa Suomussalmella toimiva perheyritysleipomo. Meillä työskentelee noin 20 leipomoalan ammattilaista. Meillä on ollut ilo leipoa herkulliset ruoka- ja kahvileivät vuodesta 1977 lähtien. Tuotevalikoimamme on vuosien kuluessa laajentunut, ja nyt meiltä saa myös luontaisesti gluteenittomia tuotteita sekä erikoisuutena pettujauhoista leivottua leipää. Alkuperäinen ajatuksemme on ollut toimia Lähileipomona Kainuussa. Käyttämämme raaka-aineet myös pyrimme hankkimaan mahdollisimman läheltä. Marjat tulee Suomussalmen alueelta, kalat Kainuun Kalatuotteelta ja yksittäisiltä kalastajilta. Jauhot Utajärveltä Kinnusen Myllyltä. Kananmunat Kuhmosta Konapin tilalta ja perunat lähituottajilta

Ämmän Leivän herkulliset leipomotuotteet
Leipomossamme leivotaan monipuolista valikoimaa maistuvia ruokaleipiä, herkullisia kahvileipiä, erikoistuotteita kuten pettuleipää ja gluteenittomia leivonnaisia. Valmistamme myös kullekin sesongille tyypilliset leivonnaiset. Käytämme kaikessa tuotannossamme korkeatasoisia raaka-aineita. Emme lisää val­mis­tus­pro­ses­sis­sa mitään säilöntäaineita.
https://www.ammanleipa.fi/5

Lounaskahvila-konditoria
Ämmän Herkkusuu
Avoinna: ma-pe klo 9-17, la 9-16, su 11-16
Kutsumme sinut nauttimaan viihtyisän lounaskahvilamme antimista Jalonniemi-taloon Kiantajärven rannalle.
Tarjolla on kahvileivät, täytekakut, leivokset, kukot, piirakat, leivät sekä monipuolinen valikoima luontaisesti gluteenittomia tuotteita. Voit nauttia niistä kahvilassamme tai ostaa mukaan kotiviemisiksi.
https://www.ammanleipa.fi/4

Ämmän Leipä Oy
Ämmänkatu 3

89600 SUOMUSSALMI

p. (08) 711 158, 711 151

fax. (08) 711 178

amman.leipa@co.inet.fi

www.ammanleipa.fi

Lounaskahvila-konditoria
Ämmän Herkkusuu
Jalonkaarre 3-5
89600 SUOMUSSALMI
p. (08) 711 153

Suomi
Suomi
Suomi

Digilehti Suomi

Tervetuloa Suomi  digilehtisuomi.fi

Digilehti-Uutiskirje sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

DigilehtiSuomi.fi on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to

Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja. Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.

DgilehtiSuomi.fi

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi