Digilehti Suomi
19.3.2021

Vas­tuul­lis­ta muotia

By Tuo­ri­nie­mi
Digilehti Suomi

Vastuullista muotia. Kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa. Materiaaleina neuleissamme ovat 100% merinovilla ja 100% pellava.

Osallistu arvontaan.

Voit voittaa 100% alennuskoodin mihin tahansa verkkokaupastamme (tuoriniemi.fi) löytyvään tuotteeseen - siis saat sen ilmaiseksi!

Ensimmäinen arvonta on 31.3.21 ja voitto arvotaan kaikkien siihen mennessä uutiskirjeen tilanneiden kesken.

Jaamme jokaiselle osallistuvalle  15% alennukseen oikeuttavan koodin, joka on voimassa vuoden / Alennuskoodi Kainuugroup-etu.

Itse asiassa toimitemme sinulle kaksi henkilökohtaista koodia (koodi A ja koodi B). Koodiasi A voit antaa myös eteenpäin. Koodi B on tarkoitettu vain omaan käyttöösi. Molemmissa on 15% alennus. Koodi B: n alennusprosentti tarkistetaan kuukausittain. Mikäli joku muu kuin sinä on käyttänyt koodi A: ta, lisätään koodiisi B 5% lisäalennusta. Jokainen uusi koodi A: n käyttäjän lisää koodi B: n alennusta 5%. Näin toimiessasi voit kerryttää koodi B: n parhaimmillaan 50% alennukseen asti.

Käyttöoikeus uusitaan vuoden kuluttua, mikäli koodiasi on käytetty. Uusinnassa koodin B: n prosentti palaa 15% alennukseen.

Tuoriniemi Dream Oy

Pidä kiirettä, tarjous on voimassa rajallisen ajan!

Ensimmäinen arvonta on 31.3.21 ja voitto arvotaan kaikkien siihen mennessä uutiskirjeen tilanneiden kesken.

Jaamme jokaiselle osallistuvalle  15% alennukseen oikeuttavan koodin,

https://tuoriniemi.fi/

Digilehti Suomi
Suomi

Digilehti Suomi

Tervetuloa Suomi  digilehtisuomi.fi

Digilehti-Uutiskirje sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

DigilehtiSuomi.fi on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to

Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja. Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.

DgilehtiSuomi.fi

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi